jueves, 17 de febrero de 2011

Jornada 18: C.F. INCRESA 0 - C.F. CAPELLADES 4

Esto es lo que el Capellades ha escrito en su blog.

Al Municipal d´Incresa de Molins de Rei (12/02/11) Hora: 17:00
 El CF Capellades va començar la segona volta amb una victòria davant el darrer classificat a l’espera del següent partit que els enfrontarà davant el líder (partit entre el primer classificat, Gelida i el segon, CF Capellades).
 El partit va començar molt bé (dominant i tenint el control de joc) per els capelladins, i a més, van sapiguer aprofitar la primera oportunitat que van tindre de cara a porteria la van aprofitar i això va donar molta tranquil.litat. Noel, va rematar a gol, una sacada de falta realitzada per Pepe.
 Tot i el gol, el partit va seguir el mateix guió que el començament, amb domini per part dels visitants, fet que va originar disposar d’alguna ocasió clara de gol que no van materialitzar. Mentre, els locals, es defenien com podien i intentaven arribar a la porteria d’Álvaro, sense crear perill.
 Al minut 25, una jugada de tiralínies, es va convertir en el segon gol capelladí, fet per Manolo. Un gol que feia justícia a lo que es veia damunt el terreny de joc i que gairebé deixava sentenciat el matx. D’aquí fins el final de la primera meitat, el guió va ser el mateix i només la falta d’encert dels capelladins va fer que el marcador al descans fos del mencionat, zero a dos.
 La segona part va començar seguint la mateixa tònica que els primers 45 minuts de joc, tot i que els locals van avançar una mica més les seves línies, fet que va provocar més espais per els visitants que sortien en ràpids contracops. I així, al minut 77, Plumed, li roba la pilota al porter que havia sortit per refusar la pilota (en un dels esmentats contracops dels visitants), i des de 35 metres va fer el tercer gol que va sentenciar definitivament el partit. 
 Finalment, i al darrer minut, un altre cop Plumed, aprofitant la sacada d’un còrner va fer el definitiu 0 a 4.
INCRESA DE MOLIS (0): Alfonso, Gabriel, Carlos G., Víctor, Marcelo, Antonio, Calos H., Blas, Germán , Jose i Roberto. També: David U., David Q. i Jose E.
CF CAPELLADES (4): Álvaro, Maldo, Guti, Xavi Pérez, Juanjo, Manolo Ventura, Pepe, Noel, Octavi, Norbert i Plumed. També: Jose Hens.
Àrbitre: Eduard Escriu Termes, molt bé.

Gols: 0-1 (min 8) Noel, 0-2 (min 25) Manolo Ventura, 0-3 (min 77) Plumed i 0-4 (min90) Plumed.

Quisiera comentar algo respecto el partido del sábado, tenemos  que mirarnos mas el ombligo cada uno y no criticar tanto a los compañeros si un compañero no puede se le tendrá que apoyar mas y no irse hacia arriba y dejarlo solo y después echarle la bronca, quien se sienta aludido me da igual pero eso es un tema que tenemos que cumplir mas compañerismo cojones.
Otra cosa que yo sepa en el equipo no hay ningún Maradona por lo tanto no hace falta que intentemos regatear a tres contrarios porque lo que puede pasar es que nos la quiten o nos hagan falta, así  que menos chupar y mas pasar el balón.
Y por ultimo no es normal que el sábado jugase en cinco posiciones de delantero,lateral,extremo,centrocampista incluso de central no pude ser,creo que los cambios tendrían que ser naturales, tío  por tio y dejarse de experimento cada uno sabe donde puede llegar y sus limitaciones.
Y tenemos que esforzarnos mas yo baje a cortar un balón en una contra estando de delantero…..a nadie le gusta correr pero chicos esto es futbol.

Bueno ya me he quedao a gusto pues eso yo creo que si cada uno pone su granito de arena tiraremos esto hacia delante pero como dijo el Oscar hemos de remar todos en la misma dirección.

2 comentarios:

Oscar Sanchez dijo...

Con pocas palabras basta, SOMOS UNA BANDA Y NO QUEREMOS NI RECONOCERLO NI ARREGLARLO

Yolanda dijo...

Pero bueno queries tranquilizaros, que no pasa nada, daros tiempo, que ha nadie le van a cortar una mano. Dedicaros a jugar, sin pensar en el resultado, salir al campo pensando que vais a jugar una pachanguilla. Quiza cuando dejeis de pensar en ganar todo ira mejor, ya os lo dije hace unos partidos....mas equipo y menos cada uno a lo suyo. Venga que no es tan dificil!!! Al final ya veo que tendre que hacer unas COLONIAS para que os conozcais mejor!!!jijiji aaaaaaaa PD. Gracias Oscar por tu trabajo en el equipo, no hay munchas personas que quieran colaborar como tu lo haces, es mas facil para muchos CRITICAR.